Sabina - Designstjärna ansluter sig till team Univid ⭐

event blog article author
Team Univid
Updated: March 1st, 2022
Published: November 9th, 2021

Vårt senaste tillskott i teamet är Sabina Nordell - ingenjör inom interaktiv medieteknik med ett kreativt sinne och grym energi. Sabina ansluter sig till team Univid under ett par månader och kommer göra virtuella event vackrare, enklare att använda och interaktivare än någonsin.

Vårt senaste tillskott i teamet är Sabina Nordell - ingenjör inom interaktiv medieteknik med ett kreativt sinne och grym energi. Sabina ansluter sig till team Univid under ett par månader och kommer göra virtuella event vackrare, enklare att använda och interaktivare än någonsin.

För de som kanske inte vet, vem är Sabina Nordell?

Jag är en kreativ tekniker med en masterexamen i interaktiv medieteknik från KTH. Jag brinner för att designa engagerande upplevelser med innovativa interaktioner tillsammans med maskiner, datorer och data.

Hur kom du in på design?

Jag antar att design alltid har funnits med mig, även när jag inte tänkte aktivt på det. Jag har alltid varit en problemlösare och skapare i hjärtat, oavsett om det har byggts i lego, målats eller, senare, kodats. Inom UX-design får jag chansen att kombinera mina intressen för konsthantverk, teknik och de mänskliga sinnena. Jag vill också göra skillnad i människors liv, och jag känner att design-sfären är där jag får de bästa möjligheterna att göra just det.

Var hittar du inspiration?

Jag hämtar inspiration från människorna runt omkring mig, naturen och andra konstnärer. Jag mår som bäst när jag har en viss sinnesro, som jag kommer in i genom att vara utomhus och låta sinnet vila på de där små flyktiga tankarna.:leaves:

Vad var det du gillade med Univid ?

Det jag gillade med Univid var energin! Univid rör sig i hög takt och jag kunde inte missa att jobba med detta talangfulla team bestående av Jonathan och Erik. Ett företag är dess folk, och jag letade efter ett team som kan växa (och ta mig an :earth_americas::earth_africa::earth_asia:) tillsammans.

Vad tycker du om att göra utanför Univid?

Jag tittar på en massor av filmer och serier, men förutom det målar jag, dansar och spelar brädspel. Tidigare i år började jag sälja polymerlerörhängen i små butiker i Hälsingland. Dessutom älskar jag att resa och tror på kraften i att vara utanför min komfortzon då och då.

Vilken är din favorit Univid-funktionalitet?

Jag måste säga att reaktionerna är, jag är beroende av att se de där små emojierna flyga!:dizzy:

Det har ryktats om att en ny design är på väg, skulle du kunna ge oss några hints? Vad kan vi förvänta oss?

Du kan förvänta dig att den nya designen respektfullt representerar vad Univid verkligen är - lekfull! Vi strävar alltid efter att vara professionella med en twist av kul, vilket ger våra kunder verktygen att engagera sin publik med lätthet! Med det sagt, håll utkik på vår hemsida eftersom den nya designen kommer börja leta sig in där bit för bit.:rocket::full_moon_with_face:

Kom igång idagGör som över 70.000 användare och skapa engagerande webbinarier med Univid.Testa UnividVisa mig en demo
digital
livesändning
event
studio
skola24
schemadagarna
digidagarna
Få de senaste webinartipsen
👉